
Restaurang Sköllengården
Vi förenar havet med landet, och bjuder fiskaren och bonden till bords med utsikt över det blåa havet och fältn och erbjuder en meny de båda kan enas om.
Vi hyllar det klassiska, det nostalgiska, och den fina historien.
Öppettider
Lågsäsong Mars- Maj
Fre-Lör från 18.00
Juni
Tors-lör från 18.00
Högsäsong Juli
Ons, Tors, Fre, Lör & Mån
Augusti
Tors, Fre, Lör & Måndag
Vårt koncept är en klassisk crossover med kött och fisk men vill man välja bort en av dem så går det självklart bra.
Vegetariska alternativ finns.
Vi har även barnvänliga rätter.
A la carte meny
FÖRRÄTT
1: Skagenröra toppad med rom – Serranoskinka – picklad rödlök – lime.
2: Bresaola med 65 grader ägg – rökta räkor – västerbottenost – kapris – tryffelmajonnäs.
HUVUDRÄTT
1: Halstrad torskrygg – sockerbakad baccon – savoykål – smörstekt svamp – brynt smör.
2: Marinerad lammrostbiff – calvadossky – rotfruktspytt – rödbetor – getostcrème.
DESSERT
Het kärlek a la Sköllen
1: Glass med varma hallon – rostad vit choklad.
2: Chokladsorbet – havre crunch – saffrancrème – vit choklad.
Har vi stängt finns det möjlighet vid större gruppförfrågningar att öppna upp restaurangen.
Vill du ha hjälp med din bokning går det bra att skicka mail till bokning@skollengarden.se eller ring 0414-411447
Kommande evenemang
Vad finns att dricka?
Sköllengården innehar serveringstillstånd och således har vi möjlighet att erbjuda alkoholhaltiga drycker. Tillsammans med våra härliga leverantörer har vi tagit fram flertalet olika öl-/vinsorter. Den öl vi kan servera hos oss kommer från Klackabackens Bryggeri. Läs mer om dem på deras sida.
Vinet är noga utvalt av sommelier och importör, Thimans Viner. Håll utkik eller hör av er till oss om ni är intresserade av öl/vin provningar. Vi har för avsikt att anordna tillfällen med med god mat och dryck här på Sköllengården.