Va här och nu

Med massor av kärlek, engagemang och personlig service har vi skapat ett rofyllt Bed and Breakfast. Här ska du få chansen att koppla av i en fantastisk miljö i hjärtat av Österlen. Avnjut frukosten på vår innergård eller ute i trädgården med havsutsikt.

Vi själva och många gäster vittnar om att det är ett lugn här på Sköllengården. Gårdens anda och miljö gör mycket av jobbet, men sen har vi också gjort medvetna val som inte ha tv på rummen, för att ni just ska kunna koppla bort och bara få vara. Stanna upp och njut och va här och nu.

Vi ligger ett stenkast bort från Sydkustleden och Skåneleden och är vi är ett perfekt alternativ när du vill uppleva Österlen på cykel eller vandra.

Vi erbjuder

Vår ambition är att i möjligaste mån välja lokalproducerat, och ekologiska varor. Vi vill eftersträva att vara ett hållbart boende där vi samarbetar med lokala producenter och butiker.

Är det något ni saknar på frukostbordet så säg till, så kan vi säkert ordna det.

I västra längan finns ett pentry med mikrovågsugn, vattenkokare och andra tillbehör. Pentryt är alltid öppet. Diska efter er och hjälps åt att hålla det snyggt och rent. Släng er mat i kylskåpet innan utcheckning. Fråga oss om det är något ni saknar.

Cyklar och barnvagn

Vi har cyklar som ni kan få låna gratis i mån av tillgång och i begagnat skick. Vi har även 4 st cyklar vi hyr ut som är i fint skick.

Damcykel
3 växlad med fotbroms
Cykelhjälm ingår

Barnsits finns att hyra till (50 kr/dygn)

160 kr/dygn

Cykla in till Simrishamn som kallas för Österlens huvudstad. Här finns affärer, caféer och restauranger. Eller cykla ned för backen till den pittoreska fiskebyn Brantevik. In till Simrishamn centrum är det 4.5 km och ner till Branteviks hamn är det 2 km.

Vi har en enklare sittvagn till barn ni kan hyra för 50 kr/ dygn.

Bil

Det är gratis att parkera hos oss och har du elbil så kan du ladda din bil här på Sköllengården.

Taxi

Vi samarbetar med Taxi Österlen och du får rabatt på taxi om du bor hos oss på Sköllengården och ska in till Simrishamn. Säg gärna till så hjälper vi dig även med bokningen.

WIFI

Wifi finns i alla rum och lägenheter och är gratis.

Avfall

Vi har soptunnor vid parkeringen för brännbart, färgat glas, kartong och kompost, men snälla tänk på att vi inte är en sopstation eller returstation. Det finns returstation i Simrishamn. I pentryt finns sopkärl där du kan sortera glas, kartong och plast.

Välkomna året runt!

Sveriges vackraste plats är Österlen och till Sköllen kan du komma både vår, sommar, höst och vinter. Alla årstider på Österlen har sin egen charm och vi har därför öppet hela året.

Vi delar gärna med oss av våra smultronställen och tipsar om aktiviteter på Österlen.