Information

Med massor av kärlek, engagemang och personlig service har vi skapat ett rofyllt Bed and Breakfast. Här ska du få chansen att koppla av i en fantastisk miljö i hjärtat av Österlen. Avnjut frukosten på vår innergård eller ute i trädgården med havsutsikt.

Vi själva och många gäster vittnar om att det är ett lugn här på Sköllengården. Gårdens anda och miljö gör mycket av jobbet, men sen har vi också gjort medvetna val som inte ha tv på rummen, för att ni just ska kunna koppla bort och bara få vara. Stanna upp och njut och va här och nu.

Vi erbjuder

Vår ambition är att i möjligaste mån välja lokalproducerat, och ekologiska varor. Är det något ni saknar på frukostbordet så säg till, så kan vi säkert ordna det.

I västra längan finns ett pentry med mikrovågsugn, vattenkokare och andra tillbehör. Pentryt är alltid öppet. Diska efter er och hjälps åt att hålla det snyggt och rent. Släng er mat i kylskåpet innan utcheckning. Fråga oss om det är något ni saknar.

Cyklar och barnvagn

Vi har cyklar som ni kan få låna gratis i mån av tillgång. Cykla in till Simrishamn som kallas för Österlens huvudstad. Här finns affärer, caféer och restauranger. Eller cykla ned för backen till den pittoreska fiskebyn Brantevik. Det går inte att boka cyklar utan det är först till kvarn på cyklarna.

Vi har en enklare sittvagn till barn ni kan hyra för 50 kr/ dygn.

Bastu

Nyhet inför hösten är vår vedeldade bastu som man kan boka, där kan ni njuta av havsutsikten inifrån bastun. Du får badlakan, morgonrock, tofflor och kostar 150 kr per person 1 – 2 personer, 3 -6 personer 100 kr per person och tillgång till bastun i 45 min.

Husdjur

Vi välkomnar hund på vårt boende och vi har själva två katter på gården som heter Kissen och Simba och vår hund Bamse. Vi har specifika husdjursrum, hundar är även välkomna i vår lounge och där kan man sitta och äta frukost tillsammans med sitt hund. Vi hoppas att ni tänker på att hundarna inte sover i våra sängar. Det finns bädd/filt att låna i receptionen. Ni kan även låna mat/vattenskål och vi delar gärna ut extra bajspåsar om det skulle behövas.

Avfall

Vi har soptunnor vid parkeringen för brännbart och kompost, men snälla tänk på att vi inte är en sopstation eller returstation. Det finns returstation i Simrishamn.

Välkomna året runt!

Sveriges vackraste plats är Österlen och till Sköllen kan du komma både vår, sommar, höst och vinter. Alla årstider på Österlen har sin egen charm och vi har därför öppet hela året.

Vi delar gärna med oss av våra smultronställen och tipsar om aktiviteter på Österlen.