Påsk på Sköllengården

Påskmeny för Långfredag & Påskafton 18.00

Förrätt

Toast Skagen på handpillade räkor, dill, pepparrot
serveras med smörstekt toast, citron o stenbitsrom.

***

Honungsgratinerad Chevréost på toast
serveras med ruccola, rostade solrosfrön, blåa o gröna vindruvor, örter o blad samt balsamicoglace.

Veg

Honungsgratinerad gulbeta på toast
serveras med ruccola, rostade solrosfrön, blåa o gröna vindruvor, örter o blad samt balsamicoglace

Varmrätt

Citron o timjandoftande majskycklingbröst
serveras med bakad cocktailkvisttomat, palsternackspuré, grönsaksfräs, äppelcidersmörsås o örtrostad kulpotatis.

***

Lätt rimmad sotad laxfilé
serveras med bakad jordärtskocka, grönsaksfräs, äppelcidersmörsås o
 dillsvängd kulpotatis.

Veg

Halloumi o morotsbiff
serveras med bakad jordärtskocka, grönsaksfräs, nyslagen hollandaisesås o smör o dillsvängd kulpotatis

Dessert
Jons Tiramisu toppad med hallon o choklad.

Ljuvlig choklad mousse
serveras med citrussallad, minimaränger halloncoulis

Pris för påskmenyn

3 rätter 450:-

2 Rätter 375:-

Boende och Mat

Pris för övernattning, middag och frukost 1595 kr per person

Även tillgång till vår vedeldade bastu

Boka genom info@skollengarden.se eller ring 0414-411447