Påsk på Sköllengården
Påskmeny för Långfredag & Påskafton 18.00
Förrätt
Toast Skagen på handpillade räkor, dill, pepparrot
serveras med smörstekt toast, citron o stenbitsrom.
***
Honungsgratinerad Chevréost på toast
serveras med ruccola, rostade solrosfrön, blåa o gröna vindruvor, örter o blad samt balsamicoglace.
Veg
Honungsgratinerad gulbeta på toast
serveras med ruccola, rostade solrosfrön, blåa o gröna vindruvor, örter o blad samt balsamicoglace
Varmrätt
Citron o timjandoftande majskycklingbröst
serveras med bakad cocktailkvisttomat, palsternackspuré, grönsaksfräs, äppelcidersmörsås o örtrostad kulpotatis.
***
Lätt rimmad sotad laxfilé
serveras med bakad jordärtskocka, grönsaksfräs, äppelcidersmörsås o
dillsvängd kulpotatis.
Veg
Halloumi o morotsbiff
serveras med bakad jordärtskocka, grönsaksfräs, nyslagen hollandaisesås o smör o dillsvängd kulpotatis
Dessert
Jons Tiramisu toppad med hallon o choklad.
Ljuvlig choklad mousse
serveras med citrussallad, minimaränger halloncoulis
Pris för påskmenyn
3 rätter 450:-
2 Rätter 375:-
Boende och Mat
Pris för övernattning, middag och frukost 1595 kr per person
Även tillgång till vår vedeldade bastu
Boka genom info@skollengarden.se eller ring 0414-411447