Svenska viner är för många något nytt och oprövat inom vinvärlden. De senaste åren har vi sett en fantastisk expansion och otroligt snabb kvalitetshöjning. Svenska viner får idag uppmärksamhet och vinner priser runt om i världen. Idag kan man verkligen få uppleva närproducerat både på tallriken och i vinglaset. Det är precis vad vi kommer att få uppleva under denna provning av flera olika typer av vin och efterföljande middag. 
Provningen leds av Skillingebon Anders Öhman som skrivit vinböcker, arbetat som sommelier, produktchef, vinauktionsansvarig i Köpenhamn och snart trettio år ägnat sig åt dryckesutbildning. Anders reser också landet runt och håller otaliga provningar för Munskänkarna.Han tilldelades nyligen ”Årets Skånska Vinpris 2022” av Skånska Gastronomipriset.”

Den 12 maj kl 18.00 kommer han till Sköllengården och har vinprovning med tema Skånska viner och detta får ni inte missa!

Boka er plats på :

bokning@skollengarden.se

Pris : 500 kr per person

Vill du sen njuta av en god middag i vår restaurang och förlänga kvällen och upplevelsen boka bord https://skollengarden.se/mat/